238
Vereniging Eigen Huis
8.7/10
378 beoordelingen
246
Bouwtechnische keuring
Selecteer
247
Opleveringskeuring
Selecteer
253
Schilderservice
10/10
19-10-2020

Vriendelijk en deskundig

We kopen ons eerste huis en we hebben nog geen andere ervaringen met keuringen of uberhaupt een huis kopen en het is fijn om dan met iemand te kunnen overleggen hoe je het beste iets kunt verbouwen, heb ik er een vergunning voor nodig, kunnen we dit eventueel zelf? We kregen genoeg ruimte voor deze vragen en hebben dit als zeer fijn ervaren. De prijs / kwaliteit vonden we prima en ook de mogelijkheid om aan de hand van het rapport, dat vrij uitvoerig is, kunnen we nog contact opnemen.

M Massop
9/10
19-10-2020

Zeer prettige ervaring met de bouwtechnische keuring van VEH

De bouwkundige van VEH nam de tijd voor ons bij de oplevering, was vriendelijke tegenover de bouwer en toonde de passie voor zijn beroep. Ondanks het enthousiasme was de bouwkundige kritisch en vond hij punten die wij zelf niet gevonden zouden hebben. De keuring was het geld voor ons meer dan waard! Was het niet vanwege de gevonden punten (12), dan wel vanwege de tips die de bouwkundige gaf over algemene zaken (onderhoud, bewerking van materialen, etc.).

Joost
9/10
19-10-2020

Lekker inzichtelijk

Na een ronde door het huis gemaakt te hebben, met wederzijdse vragen over de woning een keurig rapport ontvangen met alle bouwkundige aspecten die direct en op korte termijn uitgevoerd moeten worden om een fijn en degelijk huis te hebben.

Djurre
8/10
19-10-2020

Een goede oplevering maar altijd wel nagekomen punten

Na de kennismaking een goede opname. Technisch inhoudelijk sterk en ook communicatief. We hebben een goede uitleg gekregen. Toch blijken er na de oplevering zaken naar boven te komen welke ook tijdens de keuring geconstateerd hadden moeten worden. Dat is jammer en dus de aannemer maar een mail gestuurd.

Leo Hoogendijk
9/10
18-10-2020

Ervaring

Zeer ter zake kundig; duidelijke adviezen. Snelle rapportage; vriendelijke medewerker.

Lei.
10/10
14-10-2020

opleveringskeuring een must do!

Het onafhankelijke en deskundige advies is zo belangrijk bij een oplevering van een nieuwe woning. Vereniging eigen huis heb ik als een goede partner ervaren hierin.

Karin
3/10
14-10-2020

Kat in de zak

Na offerte van schilderservice via standaard maten en oppervlakten met wijze van garantie ben ik bedrogen uitgekomen. Ik voel me afgezet met slechte kwaliteit. Het schilderbedrijf heeft het voorlakken voor de helft niet gedaan . Je kunt na keuring nergens op beroepen.

Hans van der Sluijs
10/10
13-10-2020

Met grote deskundgheid, oog voor detail, klantgericht én vriendelijk!

Vanaf de 'online' aanvraag tot en met het ontvangen van het bouwtechnisch rapport is alles zeer keurig gelopen. Zéér duidelijk, vlotte en professionele afwikkeling van het dossier.

Danny Erreweyaert
10/10
13-10-2020

Professionele keuring

Mijn ervaring is dat je zeer vriendelijk, snel en professioneel wordt geholpen. Er wordt duidelijk naar je "klacht" geluisterd en je rapport wordt zeer snel geleverd. Niets anders dan lof.

Hennie
5/10
13-10-2020

een telleurstelling rijker!

een technische inspectie. Naar de optische kant van het werk wordt niet gekeken. Stof en lopers behoor je te accepteren.

M.Rompelberg
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.