255
LeasePlan
8.7/10
1395 beoordelingen
255
Zakelijke Lease
255
Private Lease
10/10
18-10-2020

5 jaar zeer goede ervaring met Leaseplan

Beschrijving

Mijn eerste ervaring met leaseplan is een jaar 7 geleden, mijn schoonzoon had een leaseauto van Leaseplan en was bij ons op bezoek. Een vriendin van ons is gehandicapt en heeft zelf een auto maar mag niet rijden, ik heb haar opgehaald met haar auto en bij het achteruit rijden heb ik de auto van mijn schoonzoon geraakt. Toen Leaseplan hiervan op de hoogte werd gebracht hebben zij aangeboden om de kosten geheel voor hun rekening te nemen, omdat het een invalideauto is die door vrijwilligers wordt gereden. Daar ben ik ze heel dankbaar voor. 5 jaar geleden mocht ik een leaseauto aanschaffen ik hoefde ook niet lang na te denken of leaseplan een goede keuze zou zijn. Mijn huidige werkgever werkt niet met leaseauto's dus komt er een eind aan 5 jaar zeer prettige auto jaren bij Leaseplan. Wat maakt het zo prettig ? 1 Onderhoud bij mijn eigen garage. 2 makkelijk afspraak maken voor onderhoud en banden wissel 3 Schade snel en netjes verholpen. 4 Bij pech in het buitenland snel en zeer goed geholpen.

Gerrit van Leeuwen Opure BV
8/10
18-10-2020

Voorbereiding lastig, uitvoering garage perfect

Beschrijving

Mixed

Jan
10/10
16-10-2020

Klantvriendelijk en zeer informatief.

Beschrijving

Vertrouwd en behulpzaam. Ik voelde me erg op mijn gemak.

J.I. Hoed
9/10
16-10-2020

Ontzorging met hoofdletter "O".

Beschrijving

Leaseplan maakt het zo eenvoudig om het beheer van onderhoud en services aan mijn auto te organiseren. Bij grotere problemen als schade of pech wordt je ook zo veel mogelijk ontzorgt. De garages die aangesloten zijn voor onderhoud en reparatie verdienen een pluim. Zij zijn allen vriendelijk, kundig en behulpzaam. Ik kan geen betere 'auto-dienstverlener' bedenken.

Niels van de Graaf
10/10
15-10-2020

Super service en goede hulp

Beschrijving

Nergens te klagen over , alles loop prima

Cor de haas
9/10
15-10-2020

De eerste winterbandenwissel was zo geregeld!

Beschrijving

Een nieuwe auto,...en dan komt de winterbanden periode. De App gaf aan dat Kwikfit dit kon regelen. Toen de medewerker bij het informeren Leasplan en nieuwe auto hoorde wist hij genoeg. Geen vragen of gedoe. Nee. Binnen een week een afspraak waarbij ik als gebruiker verder niets in hoefde te vullen of te regelen met leasplan. Volledig ontzorgd en veilig het najaar in! Chapeau!

R. de Boer
5/10
15-10-2020

Bereider onvriendelijke service als het om onderhoud gaat.

Beschrijving

In begin van de Corona tijd moest mijn auto voor onderhoud naar de garage, de banden moesten gewisseld worden en er zat een barst in mijn voorruit waardoor deze vervangen moest worden. Hiervoor moest ik 3 verschillende afspraken maken bij 3 verschillende bedrijven in 3 verschillende steden. De merkdealer zou met 1 afspraak alles verzorgd hebben. Daarbij mag de auto niet bij de merkdealer in onderhoud genomen worden. Ik heb echter véél meer vertrouwen dat de merkdealer alle werkzaamheden goed uitvoert.

Peter

Beste Peter, bedankt voor je review! Het kan inderdaad voorkomen dat je voor de vershillende werkzaamheden andere afspraken moet maken. Voor glasschade werken we samen met glasschade herstellers en voor de banden met bandenspecialisten. Alle leveranciers in ons netwerk voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van service en kwaliteit. LeasePlan maakt daar heldere afspraken over en meet de prestaties doorlopend. Wij begrijpen dat het vervelend is om 3 verschillende afspraken te moeten maken in dit geval maar zo kunnen wij er voor zorgen dat de kwaliteit constant gewaarborgd wordt. Met vriendelijke groet, ^MJL LeasePlan Nederland

22-10-2020
10/10
15-10-2020

Probleemloos

Beschrijving

Ervaart nooit problemen zowel voor onderhoud , en ook die ene keer van zelf schade gereden, wordt prima opgelost

Jan
10/10
15-10-2020

Uitstekend!

Beschrijving

Zeer tevreden over LeasePlan ! Ik ben al drie jaar een tevreden klant, telkens weer word ik aangenaam verrast in het geval van de autopech, reparatie en het beantwoorden van mijn vragen. Top service!

Donna
9/10
15-10-2020

Prima geregeld

Beschrijving

Leasde voorheen via mijn werk al bij Leaseplan en daarna privé auto ook lease bij leaseplan. Ben uitermate tevreden want alles duidelijk en makkelijk te regelen via de app. Ook een keer gebeld met vragen en perfect geholpen.

Michel
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.