216
OOM Verzekeringen
8.8/10
2290 beoordelingen
Brandpolis
Buitenlandpolis
Selecteer
8/10
19-10-2020

Erg klant vriendelijk

De telefonische contact voor meer info was zeer snel en vriendelijk

Amrani
8/10
19-10-2020

Uitstekend

Niets apart, gewoon goed

Leo
10/10
17-10-2020

how easy can it be??

Nooit eerder zo snel en eenvoudig een polis aan gevraagd en gekregen

E.C. Hay
8/10
17-10-2020

Goede verzekering voor oranje en rode gebieden. Vaak enige mogelijkheid verzekerd op pad te gaan naar deze gebieden

Makkelijk aan te vragen.

Eef
9/10
17-10-2020

Eenvoudig maar compleet

Ik heb thans een klein ongelukje gehad in Thailand waarbij mijn enkel helaas brak. In het ziekenhuis aangekomen bleek het noodzakelijk om en stalen plaat op het enkelbot te plaatsen. Voordat de operatie kon beginnen moest eerst het financiele gedeelte geregeld zijn en, nadat ik voor Nederlandse tijd midden in de nacht, al snel via skype contact had met Oom werd dit als snel geregeld. Bleek een beetje lastig want ik had geen beltegoed en geen skype tegoed wat ik eerst moest optoppen. De meeste mensen gebruiken Whatsapp hier in Thailand voor het bellen met Nederland. Er werd direkt opgenomen door Oom en ik vertelde hun dat ik het vrij grote bedrag even niet kon voorschieten en dat werd dan ook door de vriendelijk desk medewerker van Oom snel geregeld via een verzekeringsmaatschappij in Thailand waar Oom mee samenwerkt. De betaling werd door dit bedrijf direkt geregeld en telefonisch aan het ziekenhuid bevestigd. Even daarna kreeg ik een telefoontje van Oom en een andere medewerker was ongerust en vroeg me of alles nu geregeld was en wenste me veel sterkte. Waar maak je dat nog mee! Alles gaat online bij Oom wat superhandig en ongecompliceerd werkt maar persoonlijke hulp en benadering is er nog steeds. Nadat ik weer thuis was heb ik Oom een mail gestuurd met de vraag of er nog iets bestaat zoals het huren van een rolstoel. Ik kreeg zeer snel een helder antwoord en bevestiging. Ik heb thans nog redelijk wat nazorg nodig als controles en het verhelpen van een kleine medische complicatie na de operatie waar declaraties naar Oom zonder rompslomp en verdere vragen snel worden vergoed. Precies waarvoor ik gedtekend had dus de polis bleek ook duidelijk. Na heel wat ervaringen met verzekeringen is Oom de eerste die zo ongelooflijk simpel en helder de informatie verstrekt aan mij en zonder verdere rare vragen of dergelijk de financiele zaken snel afwerkt. Ik kan Oom sterk aanraden want de premie prijs is ook in lijn met de service die je krijgt. Ik werk niet voor Oom trouwens maar ik ben werkelijk waar zeer te spreken over hun diensten;) Ik hoop dat dit voor de toekomst zo blijft

Axel
9/10
16-10-2020

Goede verzekering en vlotte, adequate service

Verwezen door andere verzekeraar en bij OOM snel en adequaat geholpen.

Piet de Ruiter
9/10
16-10-2020

Uitstekend

Ik vond het een hele goeie en makkelijk verzekering. Ook makkelijk aan de vragen en de moeite waard. En naturlijk niet duur. Super.

Remys Rosinda
9/10
16-10-2020

Makkelijk afsluiten, prima prijs en dito klantenservice

Ik heb bij OOM de 'Tijdelijk in het Buitenland'-verzekering afgesloten en ben hier erg tevreden over. Het is online erg eenvoudig om de verzekering per module af te sluiten, de premie is daarnaast ook nog eens erg aantrekkelijk. Wanneer ik een vraag had kreeg ik ook binnen twee werkdagen een duidelijk antwoord van een medewerker (geen online bot zoals veel andere verzekeraars inmiddels gebruiken). Kortom: erg tevreden!

Joris
9/10
15-10-2020

Een zeer goede reisverzekering voor buitenlandse mensen die een langere tijd in Nederland zijn

Gemakkelijk alles te regelen

Patrick
8/10
15-10-2020

Prettig

Prettig

JD
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.