56
Nationale-Nederlanden
8.2/10
3326 beoordelingen
Product
Selecteer
10/10
19-10-2020

Zeer tevreden over de aanvraag en opstarten van een internetspaarrekening

Pluspunten

Duidelijk, en keurig binnen de tijd die gesteld wordt dat de rekening geopend is.

Verbeterpunten

geen

M.J.E.P. Roskamp
10/10
18-10-2020

Uitstekend en snel geholpen bij onze (nieuwe) hypotheek

Pluspunten

Snel Deskundig Alles stap voor stap te volgen in de app Marktconforme tarieven eigen hypotheek adviseur die met je meedenkt

Verbeterpunten

geen, alles top geregeld !

M. Joosten
8/10
18-10-2020

Afhandeling waterschade inbouwtoilet

Pluspunten

Snelle, deskundige en correcte afhandeling van de schade.

Verbeterpunten

Als NN het niveau dat wij hebben ondervonden kan handhaven, dan valt er voor NN weinig te verbeteren. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop wij door NN zijn geholpen.

R W Oort
8/10
17-10-2020

Plezier gesprek tijdens intake

Pluspunten

Snel contact met een adviseur en correct behandeld.

Verbeterpunten

Jammer dat er alleen een kostbaar, zeer uitgebreid, onderzoek en rapport (50 blz.) wordt geboden. Voor standaard, niet complexe situaties, zou een beknopter advies, tegen lager tarief, mooi zijn.

J.F. Dubbelaar
10/10
17-10-2020

Snel en adequaat

Pluspunten

NN reageert heel snel en adequaat

Verbeterpunten

Eigenlijk houd ik niet van dit soort enquêtes, maar nu toch maar ingevuld

J. de Vries
4/10
17-10-2020

NN hoe moeilijk kan het zijn

Pluspunten

Behulpzaamheid, daadkracht en geduld van een individuele servicemedewerkster

Verbeterpunten

Communicatie en ICT (procedure aanvragen)

G.W.J. van Marsbergen
9/10
17-10-2020

Goede verzekerings maatschapij

Verbeterpunten

Geen

R.M. Zoutzeling
8/10
16-10-2020

Goed

Pluspunten

Goed

Verbeterpunten

Geen

G.A. Nieland
8/10
16-10-2020

Gemoedelijk goed maar zakelijke ervaring

Pluspunten

In deze moderne tijd was het alsof de adviseur weer thuis langs kwam. Alles wat beloofd was werd ook nagekomen

C. Voortman
9/10
16-10-2020

Top

Pluspunten

Goed advies van de tussenpersoon

J.H.F. Steggink
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.