112
ATAG Benelux
8.9/10
20 beoordelingen
9/10
18-08-2020

Zeer goed

Goede ontvangst Luisteren goed naar wat de klant wil Duidelijke uitleg Goede informatie Zeer tevreden

Peer & Gerrie
9/10
04-07-2020

Waardevol bezoek

Heel fijn om alle apparatuur te kunnen zien en vergelijken met een adviseur die er goed in thuis is.

E Janssen
9/10
06-03-2020

gastvrije professionaliteit

Van tevoren een afspraak gemaakt om inductie kookplaten mét draaiknop-bediening te komen bekijken. Knopbediening i.v.m. visuele beperking. De beschikbare inductie kookplaten waren netjes aangesloten zodat ze ook uitgeprobeerd konden worden. Ontvangst door zowel receptie als adviseuse gastvrij en professioneel. Ook nog gebruik gemaakt van het mooie personeelsrestaurant.

Petra uit Eindhoven
9/10
15-12-2019

kwaliteit en keus

Bij het bezoek om 11.45 uur kregen we boven verwachting zelfs een lunches aangeboden, daarna perfect geholpen en goede uitleg wat we wilden weten met veel extra tips.

Rob Leegstra Dokkum
9/10
07-12-2019

Geweldige ervaring

Voor je een nieuwe keuken aanschaft is het handig om een bezoek te brengen aan het Experience Center. Persoonlijk vind ik de apparatuur belangrijker dan de keuken op zich. je krijgt zoveel informatie en alle apparaten worden desgewenst uitgelegd en omdat er zoveel verschillende types staan kun je ook makkelijk vergelijken. Kortom zeer tevreden

Brigitte
9/10
29-10-2019

Enthousiast advies

Bijzonder vriendelijke en enthousiaste ontvangst receptie en uitleg door adviseuse. Er werd goed meegedacht.

J. Nieuwenhuis
8/10
20-08-2019

goed

goede uitleg alleen jammer dat de kookplaat de cijfers niet in het wit is,jullie zijn goed op weg nu nog de cijfers wit maken dan gaan jullie veel mensen blij maken van de slechtziende mensen.

harry snippe
10/10
07-08-2019

zeer leerzaam

De medewerker had uitgebreid tijd voor ons, ontzettend vriendelijk en intelligent en meedenkend. Door met haar te spreken wisten we snel welke apparaten we zullen kopen. Ik had daarvoor al uren op internet geprobeerd producten te vergelijken en uit te zoeken, maar het is vele malen handiger en effectiever om langs het Experience center te gaan. Een echte aanrader!

M. Visser
9/10
21-06-2019

Vriendelijk en deskundig

Een heldere uitleg gekregen over de werking van de combi-stoom oven en handige tips om ermee aan de slag te gaan. Men nam de tijd voor een goed uitleg en vergelijk van verschillende apparaten. En het was fijn om zelf door het menu te lopen en de bediening uit te proberen.

Miranda
9/10
04-06-2019

Oké is goed

Goed uitleg , vriendelijkheid en duidelijk uitleg, dames die receptie zitten zijn aardig vriendelijk

Atag en Erna
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.