120
Pelgrim
9/10
33 beoordelingen
10/10
21-08-2020

Zeer interessant en voldoende info sfeer was super

Super

Fam van Mil uit Den Haag
10/10
01-08-2020

Prima ontvangst

Goede uitleg, ze nemen echt de tijd voor je

Jolanda
8/10
29-07-2020

Zelf ervaren

Op een zaterdag middag de showroom in Duiven bezocht. Zowel de Pelgrim, Etna als Atag lijn kunnen bekijken en proberen. Heel erg fijn om de apparaten van dichtbij te proberen en te ervaren, en met een pannetje water de verschillende inductieplaten te testen.

Jeske
9/10
10-03-2020

Mooi en leuk!

Verzorgde showroom, vriendelijke mensen!

De Vries
9/10
04-02-2020

Inspiratie op niveau

Mooie presentatie van de drie merken Etna, Pelgrim en ATAG. Advies is deskundig en niet opdringerig.

John S
9/10
31-01-2020

Geweldige ervaring

Wij zijn op een donderdag naar Duiven gereden. Lange rit, maar we werden zeer gastvrij ontvangen. We kregen een prima uitleg, de medewerkster van ATAG/Pelgrim/Etna nam alle tijd voor ons en was zeer deskundig. Het maakte veel duidelijk wat betreft de keuzes voor apparaten in onze nieuwe keuken. Dank ATAG team!

Miriam en Peter Tetteroo
9/10
30-01-2020

Aangenaam informatief

Prima ontvangst deskundige uitleg en een fijne lunch

P. Van de sande
8/10
31-12-2019

Onlangs een afspraak bij het Experience Centre. Vriendelijke ontvangst met koffie en een oliebol. De adviseuse was goed voorbereid op de apparaten die wij wilden zien. Goede uitleg.

Afspraak en voorbereiding was goed. Nette ontvangst en goede voorlichting.

Martin
10/10
08-11-2019

Unieke beleving

Geweldig leuke ervaring

Alois-Wolfgang Zogmayer
9/10
01-11-2019

Fantastisch

Geheel volgens verwachting

Jan en barbel
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.