129
BLG Wonen
8.4/10
1805 beoordelingen
186
Diensten
Selecteer
185
Producten
Selecteer
10/10
17-10-2020

Duidelijkheid

Bij mijn telefonisch contact met de klantenservice kreeg ik op een vriendelijke manier duidelijke uitleg over de vervolgstappen naar aanleiding van mijn vraag en het daaraan gekoppelde verzoek over een product van BLG.

Marion
10/10
17-10-2020

De juiste dientverlening

Ik ben, niet alleen recent maar ook daarvoor, buitengewoon snel, deskundig en prettig ondersteund door uw medewerkers en heeft mij beslist en in belangrijke mate geholpen, dank daarvoor. Het is exact de dienstverlening zoals dat hoort, professioneel en klantvriendelijk, ga vooral zo door.

Alex IJA Nieuwenhout
10/10
15-10-2020

“ ff” bellen hoe het nu ook al weer zit!

Ik kreeg een zeer vriendelijke man aan de telefoon, door dat een direct antwoord niet gegeven kon worden beloofde de heer het verder voor mij uit te zoeken. Nog voor einde dag werd ik terug gebeld, helaas miste ik dit telefoontje en er was ingesproken, of ik nog voor 17.00 terug wilde bellen maar ook heeft hij een notie gemaakt in mijn dossier voor het geval ik een andere medewerker zou spreken. Ik bel terug 5 voor 17.00, ik word netjes door verbonden met betreffende persoon. Ondanks dat zijn werk dag er op zat gaf hij mij uitgebreide informatie en zelfs in alle rust dacht hij met me mee, op de vragen die er tijdens het gesprek nog omhoog kwamen.

Mw Jansen
10/10
13-10-2020

Een hypotheek op maat met aantrekkelijke rentetarieven

Snel en flexibel

Fam. Kaynak
8/10
13-10-2020

prima snel en ter zake kundig

prettig

Kees Dubbelman
9/10
13-10-2020

Blg relaxed wonen, Top hypotheek verstrekkers, vriendelijke meedenkende mensen. Het enige jammere is dat de afschrijving op de 1e schijnbaar niet kan worden verzet.

Erg vriendelijk geholpen en meteen gerust gesteld, top geregeld.

Frank J
9/10
07-10-2020

Heel tevreden

Geweldige manier van denken en afhandeling hypotheek

Marjo Debeij
10/10
07-10-2020

snelle en perfecte afhandeling

Onze tussenpersoon adviseerde BLG wonen, zelf al onderzocht welke aanbieders de laagste rente aanboden. Hierbij kwam BLG wonen al naar voren. De overige aanbieders nog afgewogen, maar gezien de goede ervaringen van onze tussenpersoon en het goede aanbod gekozen voor BLG wonen. Achteraf gebleken een goede keuze. De afhandeling was heel snel en de offerte duidelijk, alles was goed leesbaar en goed te begrijpen. Door de klantenservice van BLG wonen voor passeren bij de notaris nog gebeld of alles naar tevredenheid was en of we nog vragen hadden. Deze hadden we niet, maar wel hiermee blijkt wel dat je als klant gewaardeerd wordt.

Familie van der Linden, Vlissingen
8/10
07-10-2020

BLGWonen hypotheek: uitstekende persoonlijke en financiële deal!

Recentelijk via BLGWonen een hypotheek verkregen waarbij naast de goede voorwaarden mij ook het bankieren met menselijke maat opviel: veel aandacht voor persoonlijke omstandigheden en daarop uitstekend geanticipeerd.

J. Klein Velderman
10/10
06-10-2020

Best hypotheeker

Top

Rudy
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.